na-kd nyheter
Sjekk ut vår og Sommer nyhetene fra NA-KD
ANNONSE FOR NA-KD

NA-KD har sluppet masse vår og sommer nyheter som du garantert vil elske! Her finner du alt fra topper, gensere, kjoler, jeans, skjorter, bikini, sportstøy og masse mer. NA-KD har frifrakt, 90 dagers åpent kjøp og sender ut varer så fort som bare det. Du vil ha dine varer innen ett par dager fra du bestiller i deres nettbutikk. Så her er det bare og bruke tiden fornuftig i disse litt lange dagene og unn deg noe fint fra deres butikk. Som du sikkert ser så har de veldig fine priser på hele deres utvalg så her slipper man bli blakk før sommeren. Under så finner du noen av våre favoritter i deres brede utvalg. Ønsker du og se flere herlige vår og sommer nyheter så KLIKK DEG INN HER.

Magasin Mote Nyheter
riccivero konkurs av korona
Norske Ricco vero er konkurs grunnet korona.

Foto: Riccovero sin facebook side

Den norske klesskjeden Ricco vero er konkurs grunnet korona

Den norske kleskjeden Ricco vero er konkurs og legger ned sine 11 butikker i Norge melder DN.
Dette skal være en konsekvens av nedgangen i salget til Ricco vero sine filialer i hele Norge etter at koronaviruset ble kjent og det norske folket fikk helt andre handlevaner. Mange av butikkene har måtte holde helt stengt og har ikke hatt noe omsettning de siste ukene. 

Ricco vero er kjent for sine skreddersydde dresser og ble etablert i 1986. 
De har i den siste tiden hatt ett tap på omlag 10 millioner kroner og antar at dette tapet bare vil vokse nå under pandemien sier Finn Einar Kvamme som er hovedeier i selskapet.

Ricco Vero hadde 30 heltidsansatte, 31 deltidsansatte og 19 tillkallingsvikarer som alle skal ha blitt oppsagt.
Hovedkontoret til Ricco Vero lå i Olden i Stryn og hadde 11 butikker rundt om i Norge.

Ricco Vero åpnet sin første concept store i 1999 og hadde som hovedsatsing på finere dresser.
Klesbedriften omsatte på det meste for 102 millioner kroner i 2014, men siden den gang har omsetningen falt betydelig. 2. april 2020 ble det åpnet konkurs i Ricco Vero AS. Kleskjeden har en verdi på 11 millioner kroner og det har vært meget stor interesse for konkursboet kan bostyrer melde til DN.

Magasin Mote Nyheter
sergio rossi sko designer
Italiensk sko designer død av corona

Italiensk sko designer død av corona

Den italienske sko designeren Sergio Rossi er død. Etter å ha blitt innlagt på sykehus for noen dager siden i Cesena, en by i Emilia-Romagna. Dette er en av regionene som er hardest rammet av coronavirus-pandemien.
Det rapporteres at det er stor sannsynelighet at han døde av sykdommen covid19, corona.

Det var Riccardo Sciutto som er ansatt som administrerende direktør i merkevaren som kunngjorde nyheten om designerens sin død fredag morgen. Han sier til motenettstedet Women’s Wear Daily: “Han var en mester, det var en stor glede å ha møtt ham. Han var vår åndelige guide og er i dag mer enn noen gang. «

De kjente skoene hans ble brukt av motedesignere som Azzedine Alaïa, Versace og Dolce & Gabbana i kolleksjonene deres, og bæres av kjendiser fra Lupita Nyong’o til Rihanna, og Paris Hilton til Laura Dern.
Ariana Grande har ofte vist seg med sine signatur plagg som korte, baggy hettegensere og høye hestehale-utseende med et par av den avdøde designeren Matrix lårhøye støvler.

Etter å ha lært håndverket skomakerarbeid fra faren, begynte Rossi å selge designene sine i butikker i Bologna i 1966, før han lanserte det sitt navn i 1968.
Blant designerens mest kjente skodesign var den ekstravagant stroppete, rundsålede Opanca-sandalen og den mer klassiske, skarpe tå og høyhælte Godiva-pumpen.
The guardian melder at i 1999 ble Sergio Rossi-merket solgt til Gucci Group, nå kjent som Kering som er et av verdens største luksuriøse motekonglomerater, før det ble solgt av Kering til det europeiske investeringshuset Investindustrial i 2015.

Sciutto sa at designeren “elsket kvinner og klarte å fange kvinnens feminitet på en helt unik måte. Han var aldri over-the-top og hadde alltid god smak. Han var aldri fornøyd med skoene før de var perfekte.
Sko var aldri ett tilbehør for ham. En gang fortalte han meg at han ønsket å lage den perfekte forlengelsen av et kvinne ben. 

 

Rossi donerte i forrige måned 100 000 euro til Sacco sykehus i Milano for å hjelpe i kampen mot koronavirus. 

Sergio Rossi ble 84 år.

rihanna

Rihanna iført strappy Sergio Rossi sandaler i 2017. Foto: Beretta / Sims / Rex / Shutterstock

Magasin Mote Nyheter
better bodies
Ny treningskolleksjon fra Better Bodies
ANNONSE FOR BETTER BODIES

Better Bodies har nå sluppet en ny herlig vår kolleksjon for 2020 med herlige vår farger og fasonger.
Her finner du vår-inspirert treningstøy som shortser, bukser, tightser, treningsbher, treningsoverdeler og treningstopper. Du vil garantert finne en favoritt blandt denne vår kolleksjonen. 

Får å se flere lekre nyheter fra vår-kolleksjonen til Better Bodies så kan du
KLIKKE DEG INN HER

For å se flere sportsbutikker så KLIKK DEG INN HER

Magasin Mote Nyheter
mymuse bh
3 for 2 på alle bher
ANNONSE FOR MYMUSE

Nå får du 3 for 2 på alle bher hos MyMuse. Velg mellom 148 super lekre bher i alle former, farger og fasonger. 
Her finner du soft bher som er midt i blinken for deg som ønsker noe delikat. Bhene har mange nyderlige farge og meget vakre detaljer. Stoffet i soft bher har ett siste touch som virkelig tilføyer en eleganse til undertøyet og gir deg en meget luksuriøs følelse. Soft BH kommer i et tynt og meget mykt materiale som resulterer i en behagelig følelse og bryster med et vakkert og naturlig utseende. Under finner du noen av våre favoritter. Disse er meget lekre og komfortable og ha på. Du vil garantert elske en soft bh og vi mener alle burde eie en soft bh. 

SOFT BHER

Får å se flere fantastiske soft bher med tilbudet 3 for 2 ved å bruke rabattkode «1FREE» så kan du gjøre det ved å
KLIKKE DEG INN HER

For mange så kan det være pent å fremheve sine bryster til en spesiell anledning i en spesiell kjole eller bare for å vise litt mer former. Da har man ett veldig godt alternativ i en god og komfortabel push-up bh. Disse kommer i mange lekre variasjoner, former og farger. Push up bher gjør at brystene dine får god støtte samtidig som et fantastisk løft. Under finner du ett lite utvalg av push-up bher som er veldig populære.
Disse sitter meget godt og gir dine bryster det lille ekstra løftet. Du vil garantert finne en favoritt enten under eller ved å klikke deg inn HER

PUSH-UP BHER

Får å se flere soft bher med tilbudet 3 for 2 ved å bruke rabattkode «1FREE» så kan du gjøre det ved å 
KLIKKE DEG INN HER

For å se flere motebutikker så KLIKK DEG INN HER

Magasin Mote Nyheter
angrerett
Har du angrerett på kjøpet ditt? – LES MER

Har du kjøpt ett produkt som du angrer på?

Alle som handler i vanlige fysiske butikker bør sette seg inn i butikkens angrerett og bytteregler.
Man har vanligvis ikke angrerett i fysiske butikker. Angreretten gjelder kun når du handler på nett eller ved dørsalg. De fleste butikker lar deg få bytte varen din så lenge det er ubrukt og uten skader. Dette er ingen lovbestemt rett men butikkene lar deg som regel alltid få bytte. Husk alltid å ta vare på kvitteringen/byttelappen hvis du ønsker dette. Husk det kan varierer hvor lang tid du har på deg å bytte en vare fra butikk til butikk. Det er butikken selv som setter betingelsene. Salgsvarer og hygene artikler bruker å være utelatt fra bytteretten. 

Man kan ikke kreve å få pengene tilbake. Hvis man får tilgodelapp på kjøpet så kan denne brukes i 3 år hvis det ikke står noe annet på lappen.

Åpent kjøp og fornøydhetsgaranti

Store kjeder konkurrerer gjerne om de beste  vilkårene innen bytte og retur. Noen butikker lar deg få pengene igjen for ubrukte varer i hele 360 dager mens andre lar deg ha produktet i 30 dager før du må bytte/returnere.

Angrerett

Hvis du ikke har handlet i en fysisk butikk er det stor mulighet for at du kan returnere det du har kjøpt innen for lovens angitte grenser. Husk dette gjelder kun kjøp fra bedrifter og ikke privatpersoner.

Du har alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven når kjøpet har blitt gjort på nett, på telefon eller på gaten. 

Hvis det skulle være en feil på produktet du har kjøpt så kan du klage.
Det spiller da ingen rolle om det du har kjøpt er omfattet av angrerett eller byttegaranti.

Gyldig grunn?

Man behøver ikke å oppgi noen grunn for å bruke angreretten men husk å holde angrefristen.

Kan man teste produktet?

Man har mulighet til å åpne emballasjen og undersøke selve varen men hvis varen blir skadet så kan man risikere at du ikke får tilbake hele beløpet.

Dette har du ikke angrerett på?

Ved bygging eller kjøp av bolig.
Persontransport som tog, buss eller fly.
Pakkereiser eller ting som er spesiallaget på bestilling.
Matvarer, blomster, hotellovernattinger, forestillinger, konserter er også eksempler uten angrerett.
Selger må uansett informere om disse reglene.

Hva gjør man hvis man vil angre?

Ta kontakt direkte med bedriften og hør hvordan deres rutiner er på dette. Du har to uker på deg til å melde fra.
Tiden begynner når du har mottatt varen og fått all informasjon eller dagen etter at du avtalte å kjøpe en tjeneste. Hvis man ikke har mottar et ferdig utfylt angrerettskjema så utvides angrefristen til inntil tolv måneder. 

Returner tidsnok

Husk å sende eller lever tilbake varen til selgeren innen 14 dager etter at du meldte fra.
Husk å pakke varen godt, og ta vare på kvittering for frakt. Man er selv ansvarlig for at returen er godt nok sikret under returen.

Hvem er ansvarlig for returkostnad?

Selgeren kan ikke ta noe gebyr for at du bruker angreretten. Man har krav på å få tilbake alle kronene man har betalt men returfrakten må man selv stå for hvis ikke annet er avtalt.

Ved tjenester som blir levert for eksempel mobilabonnement så kan man måtte betale for det man har brukt.

Husk har du handlet på avbetaling må du melde fra til finansinstitusjonen om at du har benyttet angreretten

SLIK KLAGER DU

Er det en feil eller en mangel på produktet du har kjøpt så finner du informasjon hvordan du går frem for å klage hos Forbrukerrådet HER
 

SPØRSMÅL

Har du spørsmål så kan du gjerne kontakte oss via vårt kontaktskjema HER
Magasin