barnas hus

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 10 år. 
De forhandler kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, Babyjogger, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen av deres varemerker.

Merket Reflex som lager klær til barn, er Barnas Hus sin egen merkevare. Reflex har fokus på klær til barnehage og fritid: ull til barn og yttertøy til barn. Barnas Hus er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre. I 2019 lanserte de sitt eget merke innenfor barneutstyr: Yngri. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, matstoler og reisesenger.

Barnas Hus har 26 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Deres butikkansatte får kontinuerlig opplæring slik at de skal være eksperter på sine fagområder og kan tilby deg den beste hjelpen.

Barnas Hus ønsker å selge til hele Norge, og det gjør de gjennom sin fullsortiments nettbutikk. Den er åpen døgnet rundt slik at du kan handle når det passer best for deg. Skulle du ha behov for oppfølging etter at du har handlet i nettbutikken så kan man oppsøke deres butikker for å få hjelp og service. Må for eksempel vognen din repareres, så får du lånevogn på lik linje med de som har handlet i en av deres butikker. Det sttes stor pris på av kundene deres.

Barnas Hus servicekontor ligger på Helsfyr i Oslo, i Grenseveien 107 B, 0663 Oslo.

Finn flere butikker i samme kategori ved å KLIKKE HER

Handlekurv
Skroll til toppen