mymuse nettbutikk
mymuse team

MyMuse.no er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt og sensuelt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra, og til menn som ønsker å gi sin kjære en unik gave. MyMuse har fokus på å tilby undertøy av høy kvalitet produsert av europeiske leverandører. Nettopp kvalitet står i førersetet når vi reiser rundt i Europa for å finne nye, spennende leverandører.

MyMuse sitt varesortiment og størrelsesutvalg er stadig i vekst, med alt fra BH-er i cup-størrelse A-M, suspenders, stockings, nattøy, og badetøy slik at du kan føle deg fantastisk både på soverommet og i hverdagen!

For MyMuse er det viktig å tilby undertøy i både små-og store størrelser. Alle kvinner fortjener å føle seg selvsikker og sexy uavhengig av størrelse!

MyMuse ble lansert høsten 2013 og tilbyr i dag levering til hele Europa. Å være kunde hos MyMuse skal være en trygg og god opplevelse. Alle varer kan du returnere gratis innen 30 dager og du får fri frakt på alle ordre over 900 kr. Les mer om vilkårene for retur HER.
Deres kundeservice er tilgjengelig per chat og per telefon 24 07 67 00 fra 10-16 alle hverdager.

Du kan også til enhver tid sende en epost til support@mymuse.no. Når du bestiller sendes varen samme dag eller neste virkedag.
Det vil derfor sjeldent ta mer enn 1-3 virkedager fra du bestiller til varene ankommer.


Handlekurv
Skroll til toppen